Smokey Eyes - Postupak i Pribor

19:43:00 Unknown 5 Comments

Ćao!

Evo nastavka posta od juče. Obećala sam da ću postaviti slike kako sam radila smokey eye, tehniku i pribor koji sam koristila.






Pa da počnem sa opisom.

Kao bazu sam koristila Loreal gel eyeliner koju sam nanela preko celog kapka četkicom Cala - Urban studio 213.



Zatim sam izblendala eyeliner da se ne vide oštre ivice, i preko njega nanela crnu senku Noir četkicom blush 7. Istom četkicom sam stavila crnu senku na donji kapak.




Posle toga sledi blendanje senkom boxed, a zatim i the mail kako bi se ublažili prelazi. Cala četkicom 515 sam blendala noir i boxed, a sa Cala 311 senku the mail. Sa Ebelin dvostranom četkicom sam dodala malo GR rumenila (koje se gotovo i ne primećuje, ali je dalo malo topline čitavom izgledu).


I na kraju, posvetlila sam deo ispod obrva sa Flormar senkom - Pearly white pomoću Blush 16b četkice. Stavila maskaru,zalepila veštačke trepavice Duo lepkom, i Aura olovku stavila u vodenu liniju.


Blendanje je naravno trajalo 2 sata ali na kraju se isplatilo. :D


 Nadam se da vam se sviđa ovakav tip posta, i da sam uspela donekle da pokažem kako ja radim smokey eyes look. Ja nisam profesionalni šminker, i ne znam da li je ovo "ispravna" metoda, tako da ako imate bilo kakvu sugestiju, ili pak pokušate da uradite na moj način obavezno mi pišite! :)))

P.S. Hvala što čitate! :*

5 коментара: