New in - Jul

19:06:00 Unknown 8 Comments

Pozdrav svima!

Napokon sam u Srbiji, posle skoro 3 nedelje, i uželela sam se blogovanja. Kao što iz naslova vidite, u ovom postu će biti reči o stvarčicama koje sam kupovala tokom jula.


Essence senka  "raindrops on roses" - Dobijena uz Graciu, nisam je koristila ali mi se čini da je ok, a možda bi mogla da posluži i kao highlighter.

Balea Soft&Clear - kompaktni puder sa salicilnom kiselinom : Jovana ga je hvalila pa sam uzela da ga isprobam. Nisam sigurna koliko deluje protiv bubuljica, ali i ne koristim ga svakodnevno pa ne bih previše da pametujem! Cena mu je oko 300din u DM.

Avon Boost it maskara - Ja obožavam maskare sa silikonskom četkicom. Ovu sam naručila isključivo za stavljanje na donje trepavice pošto su dlačice na četkici jako kratke. Cena joj je bila oko 250din u prošlomesečnom katalogu.

Deborah Extra Pearly Stick Eyeshadow : Moje su u nijansama 09 (Metalic Silver) i 05 (Charming Violet). Jako brzo se setuju i nema šanse izblendovati ih. Jako lepo sijaju, ali baš zahtevaju dosta truda. Kupljene su na akciji u DM-u za 490din.

Avon glimmerstick diamonds : Nijanse Emerald glow  i Sugar plum. Mislim da su bile oko 200-300din u prošlom katalogu.

Ove stvarčice su kupljene dok sam bila u Srbiji i nisam stigla baš da ih koristim, pa zato nema nekih konkretnih utisaka.

Bila sam u Pragu 3 dana, pa sam stigla da kupim neke super proizvode:


NARS Orgasm/Laguna - Kupljen u Pragu u Sephori, rumenilo nisam koristila a bronzer mi je super. Plaćen oko 25e.

The Body Shop :

Proizvodi su mi sasvim ok. Lepo hidriraju, ali po meni, nisu ništa spektakularno. Ne sećam se ni okvirne cene , znam samo da je bila akcija ako kupiš 3 proizvoda dobijes 2 gratis. Tako da sam uzela 3 mala gela za tuširanje, body butter i losion za telo. Gelovi za tuširanje su ok, čak i solidno hidriraju, dok je losion predivan. Baš ima lep i jak miris koji se dugo zadržava na koži. Body butter je solidan, ok hidrira ali nema neki miris i ne zadržava se na koži.

Urban Decay Primer Potion - kupljen u Sephori za 12e. Nisam ga baš dovoljno i detaljno testirala. Za sada mi deluje da pojačava intenzitet senki i produžava im trajnost. Meni dovoljno! :)

Ebelin četka za rumenilo - Jako kvalitetna, mat drška, mekana sintetička vlakna...alii ispalo je nekih 10-20 dlačica pri prvom pranju i to me ubilo u pojam! Mislim da mi se to do sada nije desilo. Plaćena je oko 7e u DM u Češkoj.

Posle Praga sam bila u Ljubljani. Dosta bombica smo tamo potrošili, nešto doneli i za poklone a ove 2 za nas:



Lava Lamp - Ona je najnovija bombica, mislim da je tek skoro izašla u prodaju i jedva čekam da je isprobam.
Intergalactic - Nju smo već koristili i zaista je preeeedobra! Bombice su oko 7e.

Ko me prati na snapchatu mogao je da vidi neke snimke sa bombicama i kupovinama.

Limelight - tablete za pranje zuba. Tableta se skrca medju prednjim zubima a zatim se normalno sa njom operu zubi. Ništa spektakularno, ali sasvim ok za poneti na put. Oko 7-8e mislim da im je cena.

I uzela sam tester Herbalism koji služi za pranje lica, ali nemam još neki utisak o njemu.


 Prvi trio je Bell, a drugi BellaOggi. Testeri ovih senki su delovali nestvarno dobro, sreća što se nisam standardno zaletela i kupila još ovih senki, pošto su jako loše. Ne mogu opisati moje razočarenje kada sam ih isprobala iz pakovanja. Ni približan kvalitet onim testerima. Jako teško se blendaju, ne stoje na kapcima, pigmentacija je slaba. Bell je plaćena ~ 5e, a BellaOggi oko 8e.

Misslyn "Let me be your peach babe!" - Breskvasto rumenilo, pakovanje je prelepo! U stvari sve iz nove kolekcije je preslatko, ali sem testera nisu imali nista od proizvoda, a imaju 2 bronzera i 2 rumenila, od kojih je samo ovo imalo na stanju. Plaćeno oko 5e u Muelleru.

BellaOggi olovka za obrve - Boja je iznenadjujuće dobra i olovka se lako reže. Ne znam koliko ću biti realna ako kažem da nije baš postojana, jer mi se lice jako masti i nijedna olovka mi ne stoji dugo. Plaćene ja oko 2-3e u Nama tržnom centru.

Četkice su sve ok. Uzela sam Essence mini kabuki i smokey eyes, i jednu body&soul. Kupljene su u Mueller-u. Mislim da su sve bile ispod  3e.

To je sve što se tiče mojih noviteta za ovaj mesec. Nedostajalo mi je da pišem, ali mislim da ću nadoknaditi sve. :)


Kako vam deluju moji noviteti?



Hvala što čitate! :*


8 коментара: