New in - Jun

23:50:00 Unknown 2 Comments






Pozdrav svima!

Na red su došli i noviteti juna. Evo šta sam to kupovala tokom prošlog meseca:



Uriage Hyseac - krema sa SPF 30 koja bi trebalo da hidrira i matira kožu lica. Koristila sam je i ranije, i stalno rotiram nju i Avene cleanance, ali definitivno ova nije za leto, jer nema ni m od matiranja. Kupljena u Srbotrade apoteci za 1511din.

Uriage micelarna - poklon uz kupovinu odredjenih Uriage krema, pa sam je ja dobila uz gore pomenutu. Nisam je još otvorila pa ne mogu ništa da komentarišem.

Nuxe medeni balzam - napokon sam pronašla spas za moje usne! Toliko sam se dvoumila izmedju njega i EOS balzama, i sad vidim da mi je ovo bilo neophodno! Dakle ako vam labelo ne pomaže, ovo čudo sigurno hoće. U Lilly-ju je oko 1200din, a u Srbotrade 932din!

BioBaza deo roll-on - sasvim ok roll-on, sa ok sastavom! Plaćen oko 400din.




Avon Mineral Crush lakovi u nijansama Ruby, Topaz, Pearl - Ja sam ovim lakovima oduševljena! Jedina mana im je što se teže skidaju. Ja sam ih kupila dok su bili sniženi a sada im je cena 460din.

Avon ColorTrend senke - nijanse Gold/Brown i Purple/Plum. Nisam baš zadovoljna ovim senkama. Na jednoj strani je senka u olovci, a na drugoj tečna senka. Platila sam ih oko 200-300din.



Aura "Nubian Queen" - ja sam u stvari htela broj 3 da probam, ali kako sam žurila zgrabila sam ove. Plaćene su 395dinara.

Loreal True Match mineralni puder - Već godinu dana koristim Lily Lolo mineralni, pa sam rešila da promenim i uzela ovaj. Nemam još definisano mišljenje o njemu, ali čini mi se da nećemo biti u ljubavi. 2000din u Dm/Lilly.

Golden Rose korektor za kosu - Ovo čudo bi trebalo da prekriva sede, odnosno produžava vreme izmedju farbanja. Jedva čekam da ga isprobam. Cena mu je 370din.

Golden Rose 307 - košta 210din, a look sa njom možete pogledati ovde!

MUW četkica - Ovo je nov brend u DM-u, imaju 2-3 četkice za šminkanje i pincete, pa sam uzela ovu da isprobam. Nisam je još koristila, ali dlačice su jako, jako mekane. Njena cena je oko 300din.

To je sve što sam kupila prošlog meseca.

 Da li ste probali nešto od ovih proizvoda?

Hvala što čitate! :) 

2 коментара:

  1. Predobre su ti fotografije. :-) Nista ništa od ovoga probala, ali nuxe balzam već dugo merkam..ali me odbija to "zabadanje" prstića u njega. 😣

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tnx :)
      Ja za nuxe koristim stapice za usi, nema sanse prstima da ga pipkam xD

      Избриши