Green eyeshadow - Tutorijal

10:55:00 Vesna Markovic 5 Comments

Pozdrav svima!

Evo obećanog posta, tutorijal i pribor korišćen u prethodnom postu.

Ovo je sav pribor i sva šminka koja je korišćena.

A evo i postupka:
Prvo sam stavila Avon bazu, ali samo preko desnog kapka, pa možete jasno videti razliku sa i bez baze. Iz Flormar'ove palete P045 " Taste of Chocolates", senku na kojoj sam stavila broj 1 stavljam na 1/3 početka i kraja kapka, i ispod donje linije trepavica ovom pljosnatom sintetičkom četkicom. Dodala sam malo senke br. 2 iz Flormar paletice, da pojača intenzitet.

Cala 311 četkicom za blend, malo ublendam krajeve i blago ih spojim u pregibu.

Zatim sam na desni kapak stavila Sephorinu bazu za glitere, i na sredinu kapka nanosim Essence senku 11 "lucky grasshopper" ( koja se ovog meseca dobija uz Graciu). Dodala sam malo Sephorine "Break the bank" n11 zato što ima malo glitera. Obe senke sam nanosila pljosnatom sintetičkom četkicom.Na kraju maskara, eyeliner, veštačke trepavice, i bela senka ispod obrva.Evo kako je to ispalo :


 


Kao što sam i u prethodnom postu napisala, uživo je malo "dramatičnije", ali još uvek eksperimentišem sa foto aparatom, osvetljenjem ...

Eto, po meni jako jednostavan look, ne zahteva puno vremena, a uz veštačke trepavice sve je mnogo efektnije. Možete koristiti bilo koje boje, mogućnosti su zaista ogromne.

Pišite mi da li vam se sviđa ovakav look, i javite mi ako isprobate da uradite ovako nešto! 

Hvala što čitate! :)

5 коментара: