L'oreal True Match - Mineralni puder

13:00:00 Unknown 10 Comments

Pre dve godine sam otisla kod dermatologa, dobila terapiju za lečenje akni uz strogu zabranu korišćenja tečnih pudera i bb krema. Od tada na lice stavljavam svakodnevo kremu za zaštitu od sunca i mineralni puder. Preporuka od dermatologa su bili Loreal i ArtDeco mineralni puderi.

Moj prvi mineralni puder je bio Lily Lolo, i koristila sam ga konstantno godinu i po dana, a onda sam htela da probam nešto drugo, jer sam želela puder koji ima veću pokrivnu moć.

I tako dolazimo do suštine posta, kupila sam True Match posle dosta razmišljanja.

Loreal TrueMatch the minerals puder dolazi u plastičnom pakovanju sa četkicom i sadrži 10g proizvoda. Postoje četiri nijanse : N3, W4, W5, N6 od kojih je N3 najsvetlija.

Proizvođač navodi da je puder sačinjen od 95% minerala i da je pogodan za sve tipove kože, čak i za osetljivu. Da je bez parfema, prezervativa, da ne sadrži ulja, nije komedogen i što je meni bilo najbitnije sadrži SPF15.




Pakovanje je dosta praktično, a četkica, verovali ili ne, totalno iskoristiva. Dosta je mekana i lepo utrljava proizvod na lice.

Evo kako puder izgleda na licu.



Ovaj puder ima jaču pokrivnu moć, ali on uopšte ne matira. Moje lice se toliko sija sa njim, kao da sam nanela iluminator na celo lice. Ne stiče se utisak da je na licu proizvod koji je u prahu, što možete videti ako uvećate fotke. Lice se ne masti sa njim ali sija toliko da želite da ga matirate! Na mom licu traje oko 5 sati a onda počne da nestaje sa T-zone.
Moja nijansa je najsvetlija a ovo ,složićete se, nije ni približno svetlo!

I ono što je najveća mana ovog pudera je što izaziva bubuljice. I to kakve!

Ovo je link na kom možete videti njegov sastav i da li izaziva akne, iritacije i sl. klik

I za kraj da napišem da ovaj puder košta 1900din, i možete ga naći u drogerijama.

 Sem pakovanja ( u koje ću sigurno presuti drugi mineralni), ja kod ovog pudera ne vidim ništa dobro!
Napominjem da je ovo samo moje mišljenje i moje iskustvo, što ne znači da vama ovaj puder ne bi odgovarao!

To je sve za ovaj post, nadam se da sam uspela da vam približim moje iskustvo sa Loreal mineralnim puderom!

Hvala što čitate! ;)

10 коментара:

  1. Secam se pre par godina sam htela da ga kupim, tad je kostao tipa 1400din, i u bazaru u NS ugledam mineralni puder (ne secam se koji brend) cena 4000, vec tad mi je bio sumnjiv ovaj Loreal i nisam ga nikad uzela. Trebala si ufotkati sastav. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam citala razne recenzije, ali nesto sam se nadala da je ok. Ostavila sam link do cosdna, pise sastav i sve!

      Избриши
  2. Ja se evo pokusavam natjerati da odem dermatologu vec godinu dana, ali sigurno bi mi zabranio da koristim pudere - a ja ne znam kako bih mogla izdrzati! Imam velikih problema sa aknama već godinama, i jednostavno nemam hrabrosti izaći u javnost bez šminke... Upravo zbog toga. A baš mi je žao što je ovaj puder loš, baš je preslatka ambalaža! Izgledaš prelijepo na ovim slikama, btw! Hvala na savjetu, ako već izaziva bubuljice - da ga ne kupujem nipošto! :)) ♥
    Zapratila sam te na GFC! :) ↠ http://nayadoesmakeup.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam kako ti je, a lecenje je bas dugo i sporo...meni su meseci trebali da se naviknem da izlazim bez tecnog pudera. Hvala ti puno :) Zapraticu i ja tebe <3

      Избриши
  3. Ovaj puder sam koristila pre sest godina...i znam da me je uzasno pekla brada u predeo oko usana od njega....

    ОдговориИзбриши
  4. Artdeco nikako nije mineralni puder u pravom smislu, sastav mu je izuzetno los! Zapitala bih se u strucnost tog dermatologa... Inace, i ja takodje imam problematicnu kozu ali ovaj Lorealov mi nikad nije izazivao probleme, samo mi je previse taman i zbog toga ga jedino leti koristim. Trenutno trosim Lily Lolo i ja sam s njim odusevljena! Meni ima skroz dobru pokrivenost, tu je korektor ako nesto ne uspe da pokrije. Najbitnije je pogledati sastav proizvoda pre kupovine.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam bas htela da probam nesto novo, pa sam se odlucila za ovaj. Nazalost mi ne odgovara, a i citala sam razna podeljena misljenja. Nekom je odlican a nekom bas kao i meni, izaziva haos. Ipak cu se vratiti na Lily lolo! Hvala za kom :)

      Избриши
  5. Mislim stvarno nema smisla da toliko kosta, a pritom delimično je ne upotrebljiv. Dobro da se nisam zalete da kupim, malo je falilo

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako juris mineralni puder, znas da je kod nas jadan izbor! Od pudera sa dobrim sastavom samo bellapiere koji je mnogo skup i lillylolo koji je dostupan na 1 sajtu.

      Избриши