Potrošeni proizvodi #2

17:29:00 Unknown 6 Comments

Pozdrav!

U ovom postu će biti reči o proizvodima koje sam potrošila, kao i to da li su mi odgovarali ili ne. Mislim da je ovo prvi put da će u mom postu biti više preparative od dekorative!




Pa da počnem :


Garnier micelarna - sem nekog čudnog mirisa koji brzo ispari, sasvim ok proizvod. Lepo skida šminku i čisti lice.

Uriage micelarna - možda za nijansu blaža od Garniera ali isto jako lepo skine šminku. Ni jedna mi nije uzrokovala nikakve probleme.

Balea dvofazno sredstvo - kod nje mi smeta što mi na očima ostane taj masni film pa mi se muti, ali lepo skida. I malo se brže troši. Neću je kupovati ponovo.


Avene krema sa SPF 50 - nju sam greškom uzela umesto Cleneance kreme, pa sam je trošila zimi kad mi ne treba toliko matiranja. Sada imam Avene koja mi definitivno ne odgovara leti, pa sam ovu potrošila. Moja preporuka bi ipak išla Avene Cleneance kremi.

Lush Herbalism - ovo je tester, a u pitanju je biljna "smesa" za čišćenje lica. Moram priznati da je u jako neobičnoj formi, ali nisam sigurna da bih uzela full-size proizvod.

Uriage termalna voda - ova termalna mi deluje bolja i od Vichy i LRP. Ako mi zatreba termalna kupiću je sigurno, ali verovatno ono putno pakovanje, jer mi ova predugo traje.

BabyLove gel za pranje - koristim ga za pranje lica već skoro dve godine, tako da mogu reći da mi je ok. :)


Balea deo roll-on - na njemu piše da je bez alkohola i etanola, a on je i bez aluminijuma i parabena. Odgovara mi i verovatno ću ga uzeti opet.

The body shop gel za tuširanje i body butter - gel za tuširanje mi je super, lepo hidrira kožu da posle njega ne moram da mažem ništa! Boddy butter mi je ok, nisam baš nešto impresionirana, mada nisam ni ljubitelj kokosa pa možda zbog toga.

Lactacyd - najbolji mi je, ne menjam ga sigurno!


Loreal mineralni puder - pisala sam o njemu ovde. Proizvod sam presula u drugu ambalažu i proslediću ga, a pakovanje zadržavam.

Essence ILE - nije mi nešto odgovarala, previše mi slepi trepavice.

Nyx tečni mat karmin "Cannes" - super su mi svi nyx tečni mat karmini, usuše mi usne posle par sati ( kao i skoro svi mat karmini), ali ja ih jako volim.

Sephora outrageus volume maskara - ovo je putno pakovanje, i trajalo mi je baš dugo. Super mi je bila ova maskara, i da nisam u fazonu istraživanja kupila bih je sigurno opet.

Essie lak za popunjavanje neravnina na nokatnoj ploči - mislim da mu je istekao rok, a nisam ga ni koristila, tako da ide u kantu.

MUA olovka i hajlajter za obrve - hajlajter mi se ne svidja, a olovka mi je bila baš dobra za iscrtavanje oblika!

ArtDeco vodootporna crna olovka - definitivno ne za vodenu liniju, ali umesto ajlajnera je odlična. Preporuka!

Eto to je sve za ovaj post! Nadam se da vam se svideo i da nije bio previše dugačak (umorih se od kucanja!)!

Hvala što čitate! :) 

6 коментара:

  1. Isti utisak kao ti imam o balea dvofaznom sredstvu.
    Ja se vratila ovoj roze Garnier micelarnoj vodi, najbolja od svih koje sam probala.

    Frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je ostala jos Loreal da probam i jos 1 novu sam videla u DM, pa cu da odlucim kojoj se vracam! Garnier mi je za sad najbolja drogerijska.

      Избриши
  2. Garnier micelarna mi je super a što se tiče Balea dvofaznog sredstva i meni se isto dešavalo :)

    ОдговориИзбриши